Agents de la policia local de Lloret rescaten una dona d’un penyasegat

Foto: Policia local de Lloret

Foto: Policia local de Lloret

El passat dissabte 18 de gener, la central de la policia local de Lloret de Mar va rebre la trucada d’una persona que alertava que una dona acabava de trucar-li i que li havia dit que es trobava a la zona de la Dona Marinera, al camí de ronda, i que necessitava ajuda.

Desplegat per la zona i com que no trobava ningú en situació d’emergència, el dispositiu de recerca de la policia es va desplaçar cap als penya-segats en direcció sud. Un dels agents de la policia local va localitzar la dona en un sortint d’uns penya-segats de més de 15 metres d’alçada situats entre el Castell de Sant Joan i el camí de cala Banys. L’agent va aconseguir arribar a la seva alçada i agafar la dona, que es trobava al sortint amb incapacitat de tornar enrere i molt nerviosa.

Unes cordes i una cadena humana formada per policies locals i una patrulla de Mossos d’Esquadra que va afegir-se al dispositiu va aconseguir treure la dona del lloc. La dona va ser atesa pels serveis sanitaris, SEM, i després se’n van fer càrrec familiars i amics.