Activitats a Blanes els dies 3, 4 i 5 de gener

Divendres 3 de gener

§ De 10,30 a 13,30 i de 17 a 20,30 hores, al C. de Mercaders: Passejades del Pare Noel regalant caramels als nens i nenes. Organitzat per l’ABBC.

§ A les 17 hores, pels carrers de S. Llorens i d’A. Clavé, tram nord de la Rbla. de J. Ruyra, C. de Pep Ventura, Av. de Jaume I, C. de la Riera Alta, Pl. de l’11 de setembre, i Mercat de Blanes, i organitzada per l’AV de Mas Enlaire – Mercat: Cercavila amb el Patge Reial, que anirà en cavall.

§ De 17 a 20 hores, al final del C. de S’Auguer: Recollida de cartes del Patges Reials. Organitzada per l’AV. de S’Auguer.

§ De 17 a 20 hores, al local social de l’AV de Valldolig (C. de Valldolig, s/núm.): Recollida de cartes del Patges Reials. Organitzada per l’AV de Valldolig.

§ De 17,30 a 19,30 hores, a la Pl. del Mercat: Recollida de cartes dels Patges Reials. Organitzada per l’AV de Mas Enlaire – Mercat.

§ De 17,30 a 20 hores, a sota les voltes de la Pl. de Ntra. Sra. del Vilar: Recollida de cartes dels Patges Reials. Organitzada per l’AV dels Pins.

§ De 18 a 20 hores, a la Pl. de Theolongo Bacchio: Recollida de cartes dels Patges Reials Organitzada per l’AV de Dintre Vila.

§ A les 20 hores, al Teatre de Blanes (C. Ample, 26): Concert de Cobla i Big Band a càrrec de la Banda i Cobla del Col·legi Sta. Maria. En aquesta ocasió, el programa es dividirà en dues parts, una primera part on es presentarà un extraordinari Concert de Cobla, que demostra la qualitat dels seus actuals components, fent una mostra de sardanes de tots els temps i estils amb un repertori molt atractiu i una segona part de musica de Big Band amb narració, que explica els inicis del jazz, passant per les grans orquestres dels anys 30 i finalitzant amb el funky, sempre amb la dinàmica que caracteritza als seus joves intèrprets.

Dissabte 4 de gener

§ De 10 a 13 i de 17 a 20 hores, a la Pl. d’Espanya: Taller de fanalets. Organitzat per l’Ajuntament de Blanes.

§ De 10,30 a 13,30 i de 17 a 20,30 hores, al C. de Mercaders: Passejades del Pare Noel regalant caramels als nens i nenes. Organitzat per l’ABBC.

§ D’11,30 a 13,30 i de 17,30 a 19,30 hores, a la Pl. del Mercat: Recollida de cartes dels Patges Reials. Organitzada per l’AV de Mas Enlaire – Mercat.

§ De 17 a 20 hores, al local social de l’AV de Valldolig (C. de Valldolig, s/núm): Recollida de cartes del Patges Reials. Organitzada per l’AV de Valldolig.

§ De 17 a 20 hores, al local social de l’AV de Mas Borinot (C. de Sant Pere del Bosc): Recollida de cartes dels Patges Reials. Organitzada per l’AV de Mas Borinot.

§ De 17,30 a 20 hores, a sota les voltes de la Pl. de Ntra. Sra. del Vilar: Recollida de cartes dels Patges Reials. Organitzada per l’AV dels Pins.

§ A les 18 hores, a l’Esbarjo Parroquial (Pl. de l’Església): La Quina del Cau. Organitzada per l’AEiG Pinya de Rosa.

§ De 18 a 20 hores, a la Pl. de Theolongo Bacchio: Recollida de cartes dels Patges Reials. Organitzada per l’AV de Dintre Vila.

§ De 18 a 21 hores, a la pista blava de la Ciutat Esportiva de Blanes: Presentació dels equips del CD Blanes per a la temporada 2013-2014.

§ A les 22 hores, a Morralla, Espai Creatiu, ubicat a l’Av. de l’Estació, 70 -Nau 4-: Concert de Reis a càrrec de Hellbilly Club i The Holy Sinners.

Diumenge 5 de gener

§ De 10 a 13 hores, a la Pl. d’Espanya: Taller de fanalets. Organitzat per l’Ajuntament de Blanes.

§ De 10,30 a 13,30 hores, al C. de Mercaders: Passejades del Pare Noel regalant caramels als nens i nenes. Organitzat per l’ABBC

§ A les 17 hores, al port de Blanes: Arribada de ses Majestats Reials i benvinguda.

§ A les 19 hores, començarà el recorregut de la cavalcada de Reis des del Moll, amb el següent itinerari: Pg. de Mar, C. Ample, C. de Jaume Ferrer, Pl. de la Solidaritat, Rbla. de Joaquim Ruyra, C. del Dr. Xavier Brunet i Pg. de Dintre (aquests dos darrers carrers a peu), fins davant de l’Ajuntament, on tindrà lloc una pluja de caramels (aproximadament a les 20.15 hores).