Reconeixement a 13 treballadors de l’Ajuntament de Blanes

treballadors_ajuntament

Foto: Ajuntament de Blanes

La sala de plens de l’Ajuntament de Blanes Va allotjar el passat divendres, 20 de desembre, l’acte de reconeixement als treballadors i treballadores del consistori que s’han jubilat durant aquest 2013, així com als qui ja porten 25 anys de servei en aquesta institució.

L’acte, senzill però emotiu sobretot pels seus protagonistes, l’ha encapçalat l’alcalde de Blanes, Josep Marigó, acompanyat per regidors i regidores de l’Ajuntament. També ha comptat amb la participació de companys i companyes de feina dels homenatjats, que s’han volgut sumar amb la seva presència al reconeixement públic per tants anys de dedicació.

Les onze persones que enguany han complert els 25 anys de servei són: Octavi Font, Jordi Gallart, Loli Leon, Francisco Funez, Anna Rosa Bou, Ramon Caurel, Isabel Brunet, Pere Velasco, Juan Martínez, Josep Aguilar i Dolors Martí. A tots ells se’ls ha lliurat com obsequi un pin que reprodueix la silueta de Sant Joan i el convent.

Per la seva banda, els tres treballadors que s’han jubilat enguany són Ana Terron, Antoni Gallardo i Carme Marquina, que han rebut com a reconeixement una reproducció de la façana principal de l’Ajuntament de Blanes. Donat que alguns dels homenatjats no han assistit a l’acte de reconeixement, properament està previst fer-los arribar els obsequis.