Maverick Viñales dóna suport a la campanya solidària de Freebike que regala bicicletes als més necessitats

Maverick Viñales, al centre de la imartge acompanyat per membres de FreeBike y Càritas

Maverick Viñales, al centre de la imatge, acompanyat per membres de Freebike i Càritas

El campió del mon de motociclisme Moto 3, Maverick Viñales, ha volgut mostrar avui públicament el seu suport a la campanya solidària Que la crisi no li prengui la il.lusió. Aquesta tarda ha passat per la botiga de ciclisme Freebike, organitzador de la campanya, per conèixer de prop la iniciativa i poder estar amb les persones que des de fa uns dies estan portant bicicletes que tenien en desús.

Els seguidors d’aquest esportista han aprofitat per fer-se fotografies amb ell. El campió s’ha mostrat molt amable amb els visitants durant la seva estada a la botiga.

La iniciativa solidària ja porta recollides diverses bicicletes durant els 10 primers dies de campanya. Es podran portar fins al 30 de desembre a les instal•lacions de Freebike (c. Del Bosc, 4-6 baixos de Blanes).

Es poden entregar bicicletes que ja no es fan servir i que seran molt útils per a les famílies que, degut a la crisi econòmica, no tenen recursos per comprar-ne una aquest Nadal. Freebike destinarà el 2% de les vendes nadalenques a adquirir els recanvis i peces que es necessitin substituir, per tal que les bicicletes arribin als infants en perfecte estat.

Durant la visita membres de Càritas Blanes han acompanyat a Viñales. Càritas serà l’encarregada de fer donació de les bicicletes, que previament seran reparades i posades al dia en el taller de l’establiment.

Amb aquesta iniciativa Freebike s’ha proposat, un any més, que cap nen, degut a la crisi econòmica, es quedi sense bicicleta el dia de Reis.