Els Rotary Club de Blanes i Lloret donen material a ASPRONIS

donacio_aspronis

Està volarat en 1.300€

Aquest matí el Rotary Club Blanes Costa Brava Sud i el Rotary Club Lloret de Mar han fet efectiu el lliurament de material de suport tècnic a una de les llars-residència que la Fundació Privada ASPRONIS té a Blanes.

Es tracta d’un llit articulat, una grua de transferències i una cadira de rodes de dutxa que facilitaran l’assistència en el dia a dia de les persones amb discapacitat intel•lectual i mobilitat reduïda.

La donació dels Rotary Club de Blanes i Lloret és una acció conjunta que s’emmarca en la voluntat d’aquesta institució de col•laborar en la millora de la qualitat de vida dels col•lectius més vulnerables a nivell territorial. El material, que suma 1.300€, s’ha adquirit amb els beneficis del concert solidari celebrat a l’Ermita de l’Obreria de Santa Cristina de Lloret de Mar l’agost de 2012.

donacio_aspronis_2

Representants del Rotary de Blanes i del Rotary de Lloret, amb la Dolors Oms, presidenta d’ASPRONIS

A la llar on s’ha instal•lat el material, hi resideixen 12 persones amb discapacitat i amb necessitats de suport alts, l’autonomia dels quals minva amb el pas del temps. Per això, els articles adquirits facilitaran els trasllats i la higiene, i substituiran d’altres articles existents que s’han deteriorat per l’ús continuat.

En el lliurament del material han estat presents els fins fa uns mesos presidents d’ambdós clubs Rotary, Joan Aldrofeu, de Blanes, i Rafa Ripalta, de Lloret de Mar, que van acordar la donació, així com d’altres membres dels clubs, i la presidenta d’ASPRONIS, M. Dolors Oms, la qual ha agraït la implicació de la institució amb les persones amb discapacitat intel•lectual.