La Ciutat Esportiva Blanes, capital del futbol sala base

futbol_sala1La gran festa del futbol sala català que ha tingut lloc el passat cap de setmana a la Ciutat Esportiva Blanes ha comptat amb la participació de 54 seleccions, 162 tècnics i 648 esportistes. Es va disputar la 3a edició dels Campionats Comarcals de Seleccions Base de Futbol Sala, competició que des de la organització es considera consolidada.

Organitzats per la Lliga Catalana de Futbol Sala de la Federació Catalana de Futbol amb el suport de l’Ajuntament de Blanes -així com de diverses institucions, empreses i entitats-, aquest ha estat el segon any consecutiu en què s’ha apostat perquè els campionats s’allotgessin a la Ciutat Esportiva Blanes. Més concretament, la competició va tenir lloc els dies 6 i 7 de desembre.

futbol_sala2En aquesta nova edició dels Campionats Comarcals han participat un total de cinc categories i s’han proclamat campiones les següents seleccions: en Benjamí ho ha estat el Barcelonès Nord, seguits per la selecció d’Andorra, Maresme i Baix Llobregat. En Alevins, el campió ha estat el Baix Llobregat seguit pel Barcelonès Centre, Vallès Occidental-Sabadell i Maresme. Per la seva banda, en Infantils, el campió ha estat el Barcelonès Centre, el sotscampió Vallès Occidental-Sabadell i a la tercera i quarta places s’han situat Barcelonès Sud i Catalunya Central, respectivament.

Per últim, a la categoria de Cadets, en què competien les seleccions Femenina i Masculina, la classificació ha atorgat el títol de campiones a les jugadores d’Andorra, seguides pel Barcelonès-Vallès Occidental, Baix Llobregat-Catalunya Central i Tarragona-Terres de l’Ebre. En Cadets Masculí la selecció campiona ha estat la de la Catalunya Central, els sotscampions Barcelonès Centre, i en tercera i quarta posicions s’han situat Vallès Occidental-Sabadell i Maresme, respectivament.

La competició va comptar amb la visita del president de la Federació Catalana de Futbol, Andreu Subies, que va seguir amb atenció diversos partits. Subies va destacar la importància que campionats com aquest puguin seguir organitzant-se, perquè puguin aportar valors de formació a l’esport català.