Un total de 4 disciplines esportives ja poden entrenar a les noves instal·lacions de la Ciutat Esportiva de Blanes

La regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Blanes ja ha comunicat als responsables dels Clubs de Judo, Karate i Aikido que poden començar a utilitzar les instal·lacions de la Ciutat Esportiva de Blanes per realitzar els seus entrenaments.

El “Club Boxeo Blanes” ha estat la primera de les entitats esportives que ha començat ja a utilitzar les instal·lacions de la Ciutat Esportiva. En el cas d’aquesta disciplina esportiva, les instal·lacions s’adeqüen a les seves necessitats i s’hi ha instal·lat, entre altres, un ring de boxa on poder fer les pràctiques i entrenaments.

L’alcalde de Blanes, Josep Trias, i el tinent d’alcalde d’Esports, Xavier Oms, han visitat recentment les instal·lacions i han compartit opinions amb els membres del “Club Boxeo Blanes” que s’han manifestat satisfets de les noves instal·lacions (adjuntem imatge).

Amb l’entrada a la Ciutat Esportiva dels diferents clubs esportius, el govern de Blanes compleix el seu compromís de començar a donar entrada a les entitats esportives de Blanes perquè realitzin els seus entrenaments a la Ciutat Esportiva.

Edició: JFG – Foto: Ajuntament de Blanes