Menció d’Honor per AFIC de Blanes a la 5ª Copa del Món de Clubs

Des de fa cinq anys la FIAP  ( Federació internacional del art de la fotografia ) organitza la Copa del Món de clubs, i per primera vegada l’agrupació fotogràfica i cinematogràfica de Blanes s’ha animat a participar. Només participar ja ha suposat un repte, en primer lloc, perquè no ho havíem fet mai, i en segon lloc, perquè el nivell de les fotografies presentades és molt alt i et fa pensar que serà difícil obtenir bons resultats.

Enguany, han participat 124 agrupacions d’arreu del món, cada agrupació presenta 20 fotografies ( màxim 4 fotografies del mateix autor ) i un jurat internacional puntua cada una de les fotografies.  AFIC  Blanes va sumar 315 punts que li donaven el 6è lloc en la classificació i per tant obtenia una ” Menció d’honor”. AFIC Blanes es convertia així  en la primera agrupació espanyola en aconseguir aquesta Menció d’Honor en la Copa del Món de Clubs FIAP.

Aquesta Menció d’honor de la FIAP, junt amb el nomenament d’AFIC com a millor entitat fotografica d’Espanya per la CEF (Confederació Espanyola de Fotografia), han estat un magnífic regal de clausura d’aquest any 2010 al llarg del que hem celebrat  el 50é aniversari de l’Agrupació.

Les fotografies participants en nom d’AFIC pertanyen a 11 socis de l’agrupació que al llarg del 2009 i 2010 havien guanyat diferents concursos fotogràfics.

Podeu gaudir dels resultats a la pàgina  http://www.fiap.net, més endavant amb aquesta mateixa pàgina és podran veure penjades les fotografies de les agrupacions premiades .