El sorteig del viatge a Nova York del Comerç Blanes Centre aplega centenars de persones

El matrimoni blanenc format per Núria Padrós i José Antonio González marxaran de viatge a Nova York durant una setmana amb l’avió i l’hotel pagats per haver estat els guanyadors del premi que aquesta tarda ha sortejat l’Associació de Botiguers de Blanes Centre (ABBC).

La plaça dels Dies Feiners de Blanes s’ha omplert de centenars de persones que han estat pendents durant el sorteig, neguitosos per si eren els agraciats. La butlleta guanyadora ha estat la 13.618, entregada per la botiga Xaloc Pell.

Quan ha recollit el premi, José Antonio González ha comentat que no ha estat mai a Nova York i que té «moltes ganes d’anar-hi». González, que ha participat al sorteig amb dues butlletes, ha explicat que ell i la seva dona sempre compren a les botigues del centre de Blanes perquè «ens donen un tracte personalitzat que valorem molt».

A la campanya del Viatge a Nova York han participat un total de 81 establiments de l’Associació de Botiguers de Blanes Centre, que durant un mes i mig han repartit 19.200 butlletes als seus clients.

Aquesta és una de les moltes accions que porta a terme el Comerç de Blanes Centre per dinamitzar el nucli de la localitat.

Edició: JFG – Fotos: Comerç Blanes Centre