Activitats a Blanes els dies 24, 25, 26 i 27 d’octubre

Dijous 24 d’octubre

§ A les 16 hores, a la 1a planta del Casal de la Gent Gran Benet Ribas (Pl. d’Espanya, 3), i dins de la Setmana de Portes Obertes: Ballada de sardanes.

§ A les 17 hores, a la 1a planta del Casal de la Gent Gran Benet Ribas, Xerrada – col·loqui: Sistema de compra i cuina en temps de crisi, a càrrec de Frederic Piquet Lozano, ex-xef executiu de la cadena Paradís. Acte de la Setmana de Portes Obertes.

§ De 17 a 19 hores, a la sala Roberto Bolaño de la Biblioteca Comarcal (Pg. de Catalunya 2), i organitzats per Qpertin: 3 Tallers Interactius de 40 minuts cadascun, per a pares, mares i fills de 3 a 12 anys, per a descubrir aplicacions educatives per a tablets i smartphones.

§ De 20:20 a 21:45 hores, a la sala de socis del Primer Casino de Blanes (Pg. de Pau Casals, 36), i dins del cicle xerrades sobre «Arts i Oficis a la Vila de Blanes»: Modelisme Naval -Joan Vela-, a càrrec de F. Pairet.

Divendres 25 d’octubre

§ A les 17 hores, a la 1a planta del Casal de la Gent Gran Benet Ribas (Pl. d’Espanya, 3): Concert de la Coral Jubilate, dirigida per Maria Rosa Vidal i acompanyats al piano per Emili Bitlloch. Acte de la Setmana de Portes Obertes.

Dissabte 26 d’octubre

§ De 10 a 12 hores, al gimnàs del Casal de la Gent Gran Benet Ribas, ubicat a la Pl. d’Espanya, 3, i dins de la Setmana de Portes Obertes: Exhibició de ping-pong a càrrec del grup de ping-pong del casal.

§ A les 10 hores, amb sortida i arribada des de la botiga Free Bike (C. del Bosc, 4-6, bxs), recorregut per diversos carrers de Blanes, i organitzada pel Club Esportiu Free Bike: Bike Hallowen (vine disfressat). Esmorzar, obsequi i premi a la millor disfressa.

§ A les 13 hores, al nou local de la Casa de Andalucía de Blanes, ubicat a l’antic Pavelló d’Esports (C. de Josep Tarradellas, 2): Acte institucional d’inauguració del local, amb aperitiu i vi d’honor.

§ A les 17 hores, a la 1a planta del Casal de la Gent Gran Benet Ribas, ubicat a la Pl. d’Espanya, 3, i dins de la Setmana de Portes Obertes: Record per a tu. Actuació de play-back, a càrrec de l’entitat Nova ABAC, sota la direcció de Neus Bonet.

§ A les 22 hores, al Teatre de Blanes (C. Ample, 26), i dins el projecte Teatre de la Costa Brava Sud: Posta en escena de l’obra 9 Maletes, un joc teatral i musical amb un toc de comèdia, un aire de trhiller i un final sorprenent. Dirigida per Joaquim Oristrell i interpretada per Mercè Sampietro i Eduard Iniesta.

Diumenge 27 d’octubre

§ De 10 a 14 hores, a l’Av. de Catalunya, i organitzat per l’AAVV de La Plantera: IV Mercat de l’Intercanvi.

§ Aplec Votiu de Sant Rafel al Santuari del Vilar.
– A les 12 hores, sortida d’autocar de Pl. de Catalunya cap al Vilar, per assistir al compliment del Vot de Vila.
– A les 13 hores, lectura del Vot de Vila, tradició que es manté des del 24 d’octubre de 1795. Tot seguit ofici solemne d’acció de gràcies amb assistència d’autoritats i l’Obreria del Vilar. Després de l’ofici, aperitiu al porxo del Santuari.
– A les 14,30 hores, tornada de l’autocar a Blanes.

§ Acte d’inauguració del nou local de la Casa de Andalucía de Blanes, ubicat a l’antic Pavelló d’Esports, al C. de Josep Tarradellas, 2.
– A les 11 hores, actuació del Coro Bahía de Blanes, de quadres de ball de la Casa de Andalucía de Blanes i del Dúo Milanna.
– A les 13,30 hores, apetitiu i vi d’honor.
– A les 14,30 hores, dinar de germanor.
– A les 16 hores, actuacions del Centro Extremeño de Lloret de Mar, Aroma Flamenco, Antonio Olivera, Con Otro Aire, Las Niñas de la Chamela, Javier Ginés, i Javier Pérez.
– A les 21 hores, finalització dels actes i agraïment.

§ A les 17 hores, a la 1a planta del Casal de la Gent Gran Benet Ribas (Pl. d’Espanya, 3), i dins de la Setmana de Portes Obertes: Ball popular.

§ A les 17,30 hores, al Teatre de Blanes (C. Ample, 26), Rialles Blanes: Roberto G. Alonso posa en escena l’espectacle de dansa Almazuela (sota els llençols).