Activitats a Blanes els dies 11, 12 i 13 d’octubre

Divendres 11 d’octubre

§ A les 18 hores, a la sala infantil de la Biblioteca Comarcal, ubicada al Pg. de Catalunya, 2. Hora del conte. Presentació del conte Quin Enrenou!, a càrrec de Carme Escardíbul i Mireia Soliva. Conte per a nens i nenes a partir de 4 anys.

§ Festes del barri de Ca La Guidó-Mas Carolet – Santa Teresa 2013, actes organitzats per l’Associació Cultural El Volcán de Blanes:
– A les 20 hores, Batucada d’inici de Festes.
– A les 21,15 hores, Pregó de Festes a l’envelat a càrrec de David “El Lobo” Sarabia (Doble campió d’Espanya en pes pesat i semipesat, quatre vegades campió de Catalunya en pes semipesat, membre del Comitè Olímpic i actualment subcampió d’Espanya professional).
– A les 21,30 hores, Elecció de la Miss i Mister Ca la Guidó-Mas Carolet 2013.
– A partir de les 21,30 hores, al costat del camp de futbol de Ca la Guidó, Nit de Rock Jove, Calaguirock 2013, amb l’actuació dels grups locals: Ruta 66, La Revuelta, Sekuela, Pájaros, Shot by Bertha i Regreso al vicio.

Dissabte 12 d’octubre

§ De les 10 a les 21 hores, al Passeig de Mar a l’alçada de la Casa del Poble, Jocs Inflables per a la mainada.

§ A les 11,30 hores, a la Parròquia Santa Maria Blanes, ofrena floral a la Mare de Déu del Pilar, a càrrec dels assistents que ho desitgin, organitzat per la Agrupación Artística Aragonesa de Blanes y Comarca.

§ A les 12 hores, a la Parròquia Santa Maria de Blanes, Festa de la Mare de Déu del Pilar, la Agrupación Artística Aragonesa de Blanes y Comarca cantarà la Missa Baturra.

§ Festes del barri de Ca La Guidó-Mas Carolet – Santa Teresa 2013, actes organitzats per l’Associació Cultural El Volcán de Blanes:
– A les 10 hores, cercavila de Festa amb Gegants i Capgrossos de la Colla Gegantera de Blanes i Alumnes del CEIP Mossèn Joan Batlle.
– De les 10 a les 12 hores, diverses activitats d’animació infantil organitzades per l’associació “KEDEM” a la Plaça Montserrat Roig.
– De les 10 a les 14 hores, VIII Trobada d’intercanvi de plaques de cava, a l’envelat. Col·labora APC Comarques Gironines.
– A les 10.30 hores, gran sardinada popular, al parc de Xon Martí.
– A les 11 hores, exhibició de cavalls espanyols, a càrrec de l’Hípica Sant Daniel, al parc de Xon Martí.
– A les 11 hores, concurs de dibuix a l’envelat. Tema: El meu barri en festes.
– A les 15 hores, Jocs infantils, concurs de bicis amb anelles, a la plaça Montserrat Roig, amb la col·laboració d’Acció Cultural Es Viver.
– A les 17 hores, esdeveniment de Hip-hop i Rap a càrrec de “Rap Maresme”, a la plaça de Ràdio Marina.
– A les 17 hores, actuació de pallassos a l’envelat. Nano Ferrari presenta el seu espectacle “Mikaka Magic”.
– A les 18 hores, xocolatada per a tots els nens i nenes, a l’envelat.
– A les 19 hores, ball de tarda a càrrec del duo “Copa Cabana”. Durant el ball hi haurà premis per les millors parelles.
– A les 22,30 hores, Nit de Festa amb música “remember” dels anys 70, 80 i 90, a càrrec dels DJ’s Elisabet i Paco, a l’envelat.

Diumenge 13 d’octubre

§ De les 10 a les 21 hores, al Passeig de Mar a l’alçada de la Casa del Poble, Jocs Inflables per a la mainada.

§ A les 17,30 hores, al Teatre de Blanes (carrer Ample, 26), Rialles, amb l’obra La Sireneta, a càrrec de Festuc Teatre. Espectacle de titelles.

§ Festes del barri de Ca La Guidó-Mas Carolet – Santa Teresa 2013, actes organitzats per l’Associació Cultural El Volcán de Blanes:
– A les 12 hores, missa de les Festes de Santa Teresa en homenatge a la tercera edat. Actuació de la nova coral “Sinfonia” de Blanes, dirigida per Cristina Catalán.
– A les 13,30 hores, Dinar d’Homenatge a la tercera edat.
– A les 15 hores, actuació de les alumnes de l’Escola de Dansa Daina.
– A les 16 hores, actuació dels grups de flamenc Alandalús Maty i Amor Flamenco.
– A les 16,30 hores, exhibició de Skate Board, a càrrec de Teknika i Blanda Skate, a la plaça de Ràdio Marina.
– A les 17 hores, actuació dels grups de ball de la Casa del Mar, sevillanes, sardanes i ball modern.
– A les 19.30 hores, gran ball de tarda fi de Festa, amenitzat per Sebas Rider.