Activitats a Blanes els dies 20, 21 i 22

Divendres 20 de setembre

§ De 10 a 14 i de 16 a 20,30 hores, al local de la Fundació Catalunya Caixa, ubicat al C. d’A. Clavé, 59: Donació de sang. Organitzada pel Banc de Sang i Teixits i per l’Associació de Donants de Sang de Girona.

§ De 18 a 20 hores, a l’esplanada del costat de l’antic pavelló d’esports, ubicada al C. d’A. Gaudí, s/núm., i organitzada per l’Àrea de Promoció de la Ciutat de l’Ajuntament de Blanes: 1a. Fira del Vehicle d’Ocasió, amb més de 150 vehicles en exposició i 14 marques representades.

§ A les 19 hores, a la sala Roberto Bolaño de la Biblioteca Comarcal, ubicada al Pg. de Catalunya, 2: Taller d’escriptura amb Núria Esponellà: Procés de creació de la novel·la Una dona d’aigua.

Dissabte 21 de setembre

§ De 10 a 20 hores, a l’esplanada del costat de l’antic pavelló d’esports, ubicada al C. d’A. Gaudí, s/núm., i organitzada per l’Àrea de Promoció de la Ciutat de l’Ajuntament de Blanes: 1a. Fira del Vehicle d’Ocasió.

§ De 10 a 20 hores, a la zona verda existent al costat del local social del veïnat de la Ctra. de Lloret – La Pedrera, ubicat a l’Av. de Joan Carles I, 97: Mercat solidari. Organitzat per l’Església Evangèlica “Pedrera Viva”.

§ D’11 a 13 hores, a la Biblioteca Comarcal, ubicada al Pg. de Catalunya, 2, i organitzat per Rialles Blanes: Taller de maquillatge.

§ A la Pl. dels Dies Feiners, i organitzat per l’assemblea.cat i Acció Cultural Es Viver. Correllengua 2013.
– A les 17 hores, jocs al carrer amb Una Tona de Joc.
– A les 18 hores, taller de castells amb els Castellers de la Vallalta.
– A les 19 hores, cercavila per la llengua pels carrers de Dintre Vila, amb la participació de la Colla Gegantera, i xocolatada.
– A les 19,30 hores, manifest del Correllengua 2013 i encesa de l’estelada d’espelmes.
– A les 21,30 hores, al Casal de la Cooperativa, ubicat al C. de la Muralla, 28, i organitzats per l’assemblea.cat i Acció Cultural Es Viver, dins dels actes del Correllengua 2013: Subhasta solidària i sopar de tapes.

§ De 17 a 19 hores, a la pista verda de la Ciutat Esportiva de Blanes, ubicada al paratge de Mas Cuní, 43, i organitzat pel Club Twirling Costa Brava: Festival d’inici de temporada de Twirling.

§ A les 19 hores, al local social Asociación Andaluza de Ardaleños y Amigos de Ardales (C. de Mont-Ferrant, 1), i dins dels actes de celebració del Día de la Virgen de Villaverde patrona d’Ardales: Celebració de la Santa Missa, amb assistència dels alcaldes d’Ardales i de Blanes.

§ A les 20 hores, al local social Asociación Andaluza de Ardaleños y Amigos de Ardales”, i dins dels actes de celebració del Día de la Virgen de Villaverde patrona d’Ardales: Berenar – sopar i concert a càrrec del grup Quarts de Quatre.

Diumenge 22 de setembre

§ De 10 a 12 hores (la sortida està prevista a les 10,30 hores) amb sortida i arribada al Pg. de Mar, davant del Banc dels Músics, i organitzada pel servei de Medi Ambient de l’Ajuntament de Blanes, dins de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura, que enguany s’ha organitzat sota el lema «Aire Net – Fes El Pas»: Pedalada 2013.

§ De 10 a 20 hores, a l’esplanada del costat de l’antic pavelló d’esports, ubicada al C. d’A. Gaudí, s/núm., i organitzada per l’Àrea de Promoció de la Ciutat de l’Ajuntament de Blanes: 1a. Fira del Vehicle d’Ocasió, amb més de 150 vehicle en exposició i 14 marques representades.

§ A les 12 hores, al Casal de la Cooperativa (C. de la Muralla, 28), i organitzada per l’assemblea.cat i Acció Cultural Es Viver, dins dels actes del Correllengua 2013: Vermutada.

§ De 18 a 21,30 hores, a la pista blava de la Ciutat Esportiva de Blanes, ubicada al paratge de Mas Cuní, 43, i organitzada pel Patinatge Artístic Blanes Fundació Privada: Exhibició Individual de Patinatge Artístic.