El servei de rehabilitació de l’Hospital de Blanes es trasllada als mòduls prefabricats de Fenals

Imatge dels mòduls

Els mòduls es troben a menys de 5 quilòmetres de l’Hospital de Blanes

El Centre de Rehabilitació de la Selva Marítima començarà a funcionar el proper dilluns 16 de setembre.

Les instal·lacions de Fenals a Lloret de Mar havien quedat buides fa un parell de mesos arran del trasllat al CAP del Rieral de l’activitat que s’hi feia.

La Corporació de Salut del Maresme i La Selva (CSMS) ha convertit els mòduls prefabricats de Fenals, a Lloret -que van quedar buits pel trasllat de la seva activitat cap al CAP del Rieral “Dr. Francisco Benito”, també a Lloret – en el Centre de Rehabilitació de la Selva Marítima. Les instal·lacions de Fenals s’han adaptat per tal d’oferir el servei de rehabilitació en les màximes condicions idònies, individualitzant el servei i modernitzant l’espai, entre d’altres aspectes.

Aquest espai, que es posarà en marxa el proper dilluns 16 de setembre, acollirà el centre de rehabilitació que fins ara hi havia a l’Hospital Comarcal de Blanes, ubicat a menys de 5 quilòmetres. Els espais de rehabilitació alliberats de l’hospital serviran per ampliar les activitats ambulatòries.

Cal recordar que la CSMS va traslladar abans de l’estiu l’activitat que es portava a terme en els mòduls prefabricats de Fenals -que des de l’any 2006 feien la funció de CAP de manera provisional- per reorganització de serveis i espais. Tots els ciutadans han mantingut en el CAP del Rieral els mateixos professionals referents, tant el seu metge com la seva infermera, i han trobat, en unes instal·lacions amb estructura real de CAP, altres serveis que no hi havia a Fenals, com el suport de Treball Social o l’Atenció a la Salut Sexual i Reproductiva.