Activitats a Blanes els dies 13, 14 i 15 de setembre

Divendres 13 de setembre

§ A les 18 hores, a la Biblioteca Comarcal, ubicada al Pg. e Catalunya, 2: Inauguració de l’exposició Rialles Blanes i Hora del conte a càrrec de membres de Rialles Blanes.

Dissabte 14 de setembre

§ De 10 a 13 hores, al camp municipal de futbol dels Pins, ubicat al C. d’A. Gaudí, s/núm., i Torneig de futbol Vila de Blanes Memorial Joan Bota, categoria alevins, amb la participació del CD Blanes, Mollet, Mataró FC i Lloret. Organitzat pel Club Deportiu Blanes.

manga1§ De les 10 a les 3 hores de la matinada, a l’Espai Creatiu Morralla, ubicat a l’Av. de l’Estació, 7 -nau 4-: IV Jornada de Manga i Anime, que constarà de tallers de japonès, de dibuix manga, de cuina japonesa, d’iniciació al “Magic the Gathering”, i d’Origami, concursos de karaoke i cosplay, projeccions de pel·lícules i sèries, gimcana, concurs de disfresses i concert. Organitzada per l’Espai Creatiu Morralla, l’Associació d’Amics de la cultura Asiàtica i el col·lectiu del Taller de Manga.

Diumenge 15 de setembre

§ De 10 a 14 hores, al camp municipal de futbol dels Pins, ubicat al C. d’A. Gaudí, s/núm.: Torneig de futbol Vila de Blanes Memorial Joan Bota, categoria cadets, amb la participació del CD Blanes, Girona FC, RCD Espanyol i FC Barcelona. Organitzat pel Club Deportiu Blanes.

§ D’11 a 14 hores, a la Pl. dels Dies Feiners: Taller i Ballada Country. Organitzat per l’Associació Country Blanes.

§ De 17,30 a 19,30 hores, a la Pl. d’Espanya: Ball d’inici de temporada del Casal de la Gent Gran.Organitzat per l’Associació de Pensionistes i Jubilats de Blanes.

§ A les 20 hores, al Pg. de Mar, davant del Banc dels Músics: Audició de sardanes a càrrec de la Cobla Palafolls. Organitzada per l’Agrupació Sardanista de Blanes.