La II Costa Brava BTT Extrem de Blanes va comptar amb la participació de 372 esportistes

BTT_EXTREMAmb un notable èxit de participació, aquest passat cap de setmana es va disputar la segona edició de la Costa Brava BTT Extrem, organitzada per l’establiment Free Bike i que va tenir la Ciutat Esportiva Blanes com a seu de sortida i arribada.

A les vuit en punt del matí del passat dissabte l’alcalde de Blanes, Josep Marigó, acompanyat del regidor d’Esports, Xavier Marcos, es va encarregar de donar el tret de sortida de la prova ciclista, que va incloure tres modalitats.

btt_sortidaEn total han participat 372 esportistes d’arreu del territori. La cursa llarga és la que va registrar un major nombre de participants, amb un total de 153 ciclistes, que van recórrer 90 quilòmetres i 2.542 metres de desnivell. En aquesta modalitat es va proclamar vencedor a l’esprint final el corredor Cristian Collados, qui precisament va classificar-se a la segona posició l’any passat, quan es va disputar la prova per primera vegada. Per la seva banda, la corredora més ràpida va ser Marian Cristoia.

La cursa curta també va comptar amb una nodrida presència de participants, amb un total de 149 ciclistes, que van haver de recórrer 40 quilòmetres i 1.225 metres de desnivell positiu. La victòria en aquest cas va ser per Martin Olmo en la modalitat masculina i Mar Poyato en categoria femenina. Val a dir que els participants van coincidir en qualificar molt positivament el circuit des del punt de vista tècnic, per posar a prova la perícia dels ciclistes. Un altre factor positiu afegit va ser que, a causa de la pluja que va caure la tarda-nit de dissabte, el terreny presentava les condicions ideals per a la pràctica del MTB.

La prova esportiva es va tancar amb una barbacoa que va servir perquè tots els participants poguessin recuperar forces després d’un esforç tan exigent. D’altra banda, des de Freebike -entitat esportiva blanenca organitzadora de l’esdeveniment-, s’ha fet una valoració molt positiva tant del resultat esportiu, com de l’augment de participants. Tot plegat els anima a treballar perquè la tercera edició que tindrà lloc al 2014 pugui ser encara més exitosa.