Detinguts els quatre presumptes autors d’un robatori violent en una llibreria de Blanes

Agents dels Mossos d’Esquadra de la comissaria de Blanes van detenir el passat dia 12 d’agost a Blanes quatre homes entre 21 i 23 anys, de nacionalitat marroquina i equatoriana, veïns de Girona, Salt i Mataró, com a presumptes autors d’un robatori amb violència i intimidació. A les sis de la tarda del 12 d’agost, els mossos van tenir coneixement que s’estava produint un atracament en una llibreria de la població de Blanes.

En l’atracament de la botiga hi van participar dos homes que anaven a cara descoberta, van esgrimir una arma de foc i un ganivet de grans dimensions. Després d’amenaçar la treballadora es van endur un botí d’uns 400 euros de la caixa registradora i van fugir amb vehicle.

Durant la recerca dels autors, una patrulla de seguretat ciutadana va interceptar un vehicle amb quatre persones a l’interior que coincidien amb la descripció facilitada dels autors.

Els agents que van aturar el vehicle i van escorcollar als ocupants van localitzar, amagat sota els peus d’un dels ocupants la vestimenta utilitzada per realitzar l’atracament, la pistola que va resultar de ser de boles, el ganivet i els diners sostrets.

La policia els va detenir com a presumptes autors d’un robatori amb violència i intimidació en un establiment.

Els detinguts, tres amb antecedents, van passar el 14 de juliol a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Blanes, el qual va decretar ingrés a presó per a dos d’ells, un de 21 anys i nacionalitat equatoriana i l’altre de 23 anys i nacionalitat marroquina, i pels altres dos va decretar-ne la seva llibertat amb càrrecs.