Els treballadors de l’àrea d’Esports de l’Ajuntament de Blanes ja treballen des de la Ciutat Esportiva

El personal del Departament d’Esports de l’Ajuntament de Blanes ha començat aquest dilluns dia 8 de novembre, a treballar a les noves instal·lacions de la Ciutat Esportiva de Blanes, ubicades a Mas Cuní. L’alcalde de Blanes, Josep Trias i el tinent d’alcalde d’Esports, Xavier Oms, han visitat avui als treballadors en el seu primer dia al nou equipament. 

En l’actualitat s’han desplaçat fins a la Ciutat Esportiva els treballadors que s’encarreguen de l’atenció al públic. La resta ho farà de manera progressiva.

A partir d’aquest mateix dilluns els ciutadans o les entitats esportives de Blanes que necessitin algun tipus d’informació esportiva de la vila, ho podran fer a les noves instal·lacions. Prèviament han de demanar hora, o bé per telèfon al (972) 35 23 22, o per mail a «esports@blanes.cat». 

El tinent d’alcalde d’Esports, Xavier Oms, ha animat al personal a seguir treballant com ho han fet fins ara, i en aquests moments encara més gaudint d’unes instal·lacions que va qualificar «d’espectaculars». 

Per la seva banda, l’alcalde de Blanes, Josep Trias, va mostrar-se confiat en que els propers dies les primeres entitats esportives ja practicaran les seves activitats a les noves instal·lacions. En aquest aspecte, va apuntar que les primeres entitats seran probablement les que no necessitin utilitzar algunes de les pistes grans, ja que recordem algunes d’elles varen quedar afectades pels aiguats del mes de setembre. 

L’alcalde ha manifestat que GISA s’ha encarregat d’arranjar els degoters i que confia que de cara a les properes setmanes i de manera progressiva les entitats aniran ocupant el seu espai a la Ciutat Esportiva. 

La Ciutat Esportiva de Blanes, amb un pressupost de 30 milions d’Euros te capacitat per més de 5.000 espectadors.