Activitats a Blanes els dies 9, 10 i 11 d’agost

Divendres 9 d’agost

§ A les 21’30 hores, a la Pl. de la Verge Maria, i dins de la 4a. edició de Docus a la Fresca: Projecció de Con tu dinero. Documental sobre finances ètiques. Organitzada per l’Associació de Manaies de Blanes.

§ A les 21,30 hores, a la Pl. dels Dies Feiners, i dins dels actes de celebració de les festes de Dintre Vila: Sopar popular amenitzat pel trio Marenostru, i tradicional rifa de regals.

Dissabte 10 d’agost

§ De 18 a 20 hores, a la cantonada dels carrers de Mercaders i de la Verge Maria, davant la façana de la botiga Eurekakids, i organitzat per l’ABBC: Taller infantil.

§ A les 19 hores, a Casa Saladrigas, ubicada al C. de Roig i Raventós, 2: Inauguració de l’exposició i lliurament de premis de la 19a. edició del concurs fotogràfic Festa Major de Blanes.

§ A les 19 hores, a la Pl. dels Dies Feiners, i dins dels actes de celebració de les festes de Dintre Vila: Gran festa infantil amenitzada per “Articulat”, i xocolatada per als mes petits.

Diumenge 11 d’agost

§ A les 10 hores, des de Sa Palomera: 71a Travessia Popular del Port de Blanes.

§ A les 20 hores, al Pg. de Mar, davant del Banc dels Músics: Audició de sardanes a càrrec de la cobla del Col·legi Sta. Maria.

§ De 20,30 a 24 hores, a Cala Bona (Cala Sant Francesc), i organitzat per les AAVV de Sa Carbonera i de Raval: Sopar vora la mar, amb cremat i cantada d’havaneres.