S’inicia el Projecte Rossinyol d’enguany a Blanes

El projecte Rossinyol és una activitat de mentoria social, per gaudir d’una societat inclusiva. La mentoria es realitza entre un estudiant de la Universitat de Girona i un alumne d’origen estranger d’una escola del municipi. La finalitat del projecte és afavorir la integració social, cultural i lingüística i el desenvolupament personal i formatiu dels alumnes d’origen estranger.

Fins al maig de 2011 vuit nens de primaria es beneficiaran a Blanes de l’esmentada mentoria, que consisteix en que l’universitari es trova una vega per setmana amb el nen i li dóna explicacions sobre la nostra societat, a més de mostrar-li llocs de la ciutat que li seran útils en el seu desenvolupament personal i social.

L’acte va comptar amb la presència de l’alcalde de Blanes, Josep Trias, alcalde de Blanes, la regidora de l’àrea de Cooperació i Solidaritat, Montserrat Pasquina, la regidora d’Educació, Pilar Planella, representants de la Universitat de Girona i els mentors de la Universitat i els mentorats amb les seves famílies.

Edició: José Fernández – Foto: Joaquim Robert