Actes a Blanes els dies 5, 6 i 7 de novembre

Divendres 5 de novembre
§ A les 22 hores, al Teatre de Blanes (carrer Ample, núm. 26) «Brodas Bros», de la Cia. Brodas. 

Dels carrers de Barcelona i de la resta del món als escenaris dels teatres més grans: Brodas Bros uneix el millor del hip-hop en un espectacle que combina dansa, música i actitud amb grans dosis de virtuosisme, precisió tècnica i creativitat. Dirigit per Lluc Fruitós, i sota la direcció escènica de Joan Gràcia del Tricicle, l’espectacle vol apropar la personalitat del hip-hop i la dansa més actual al gran públic. 

Com el jazz, el pop, o el blues, el hip-hop neix als carrers i evoluciona de forma diferent a mesura que diferents cultures l’adopten i el fan propi. Brodas Bros agrupa tots els estils i coneixements que els germans Fruitós han anat adquirint durant els seus viatges i cursos arreu del món. 

L’espectacle, es composa de 7 ballarins professionals, i 3 músics en directe: un bateria, un DJ que fa scratching, i un flautista saxofonista que fa beat box, habilitats poc freqüents com a acompanyament en un show de dansa. Brodas Bros és el primer espectacle de hip-hop de gran format a Espanya. Va dirigit a tot tipus de públic i especialment al públic jove. Preu: entre 6 i 15 euros.

 

Dissabte 6 de novembre
§ Al llarg del matí, al Club de Vela Blanes, Regata classe creuer, trofeu Tardor. 

Diumenge 7 de novembre
§ A les 12 hores, al passeig de mar (banc dels músics), audició de sardanes a càrrec de la Cobla Ciutat de Terrassa, organitzada per l’Agrupació Sardanista de Blanes. 

 

§ A les 19 hores, al Teatre de Blanes (carrer Ample, núm. 26) «El Coro», recital de cançons populars i de jota aragonesa, a càrrec de la Cia. de l’Agrupació Artística Aragonesa de Blanes i Comarca.

 

Exposicions i Altres

Fins al 29 de novembre 
Exposició «Sentiments», organitzada per la Plataforma de Dones de Blanes, al Vestíbul de la Biblioteca Comarcal de Blanes, (Pg. de Catalunya, 2). Horari: De dilluns a divendres. Matins de 10 a 13 hores. Tardes de 16 a 20.30 hores. Dissabtes de 10 a 14 hores 

Del 6 al 7 de novembre 
Exposició «XXI Mostra de Bolets», organitzada per Asartbona. Lloc: Sala Municipal d’Exposicions M. Luisa García-Tornel 
Horari: Matins de 10 a 13 hores. Tardes de 16 a 20.30 hores

Edició: José Fernández – Fotos: Teatre de Blanes i Ajuntament de Blanes