Inaugurada la nova oficina del RACC a Blanes

Van assistir a l'acte els alcaldes de Lloret i Blanes i l'alcaldessa de Tosssa

Van assistir a l’acte els alcaldes de Lloret i Blanes i l’alcaldessa de Tosssa

La nova oficina del RACC a Blanes va rebre ahir la visita de l’alcalde Josep Marigó que, acompanyat del director general del RACC, Josep Mateu, van inaugurar la nova corresponsalia en aquesta localitat.

D’aquesta manera, l’oficina del RACC a Blanes canvia d’ubicació, deixant les instal·lacions situades a número 85 de l’Avinguda Joan Carles I per situar-se al carrer Anselm Clavé, 73, un lloc més cèntric. A l’acte també hi van ser presents Romà Codina, alcalde de Lloret, i Gisela Saladich, l’alcaldessa de Tossa.

Amb aquesta acció, el RACC dóna un pas més en l’objectiu d’apropar-se cada cop més als seus socis i a la ciutat de Blanes, on és present des de fa 15 anys i on té més de 1.500 socis.

Situada al carrer Anselm Clavé, 73 la nova corresponsalia del RACC, dirigida per Jordi Soler i Marta Ferrer, centra la seva activitat en la contractació d’assegurances i tots els serveis propis del Club. Amb aquesta oficina el Club amplia la seva presència a les comarques gironines, on té més de 56.000 socis i 12 oficines, repartides a Girona, Olot, Salt, Lloret, Tossa de Mar, Platja d’Aro, Palamós, Palafrugell, Figueres, Banyoles i Puigcerdà, a més de Blanes.