Bona participació al II Concurs de Castells de Sorra de la Festa Major de Blanes

castell_sorraHan participat 9 grups de nens i nenes d’entre 4 i 12 anys, sumant un total de 25 participants que han disposat de dues hores per esprémer l’enginy i dissenyar artístiques construccions de sorra.

El programa d’actes de la Festa Major de Santa Anna ha iniciat la primera jornada laborable del cicle festiu d’enguany amb la segona edició del Concurs de Castells de Sorra que es va fer ahir a la tarda al tram de platja de davant l’escenari de l’Ensorra’t, a tocar del lloc de socors del centre. El concurs es va recuperar l’any passat i es va tornar a incloure dins els actes adreçats a la canalla després que en feia més de 10 que l’Ajuntament de Blanes l’havia deixat d’organitzar.

castells_sorraEn aquesta segona edició hi ha hagut un tímid augment en la participació respecte al 2012, amb un total de 9 grups de nens i nenes d’entre 4 i 12 anys d’edat, que han sumat un total de 25 participants. L’any passat van concórrer-hi un total de 20 concursants dividits en 7 grups.

Els participants han disposat de dues hores per poder realitzar les seves creacions fetes de sorra i aigua, i han dissenyat originals construccions amb tot tipus de complements que la imaginació els ha suggerit. El concurs estava dividit en 2 categories: la de 3 a 7 anys i la de 8 a 12 anys.

El jurat del concurs format per la regidora de Cultura i Festes, Lara Torres; el regidor d’Hisenda, Nicolàs Laguna; i el tècnic de Cultura i Festes, Pere Box, ha hagut de triar d’entre tots els participants un primer i un segon premis per a les dues categories. El lliurament de premis està previst que es faci avui, després de l’actuació infantil a càrrec de Viri Viron Band, que començarà a les 7 de la tarda a l’escenari del carrer Raval, 1.