X Trobada de Puntaires a la Festa Major de Blanes

Foto: Ajuntament de Blanes

Foto: Ajuntament de Blanes

El passeig de Dintre va allotjar la tarda d’aquest passat diumenge la desena edició de la Trobada de Puntaires de Blanes, que va aplegar més de 150 dones vingudes d’arreu de Catalunya.

Organitzada per l’Ajuntament de Blanes, a partir de les sis de la tarda i fins a quarts de nou del vespre, tothom qui es va passejar per aquest indret va poder veure de prop l’art de fer ballar els buixets per realitzar autèntiques obres d’art.

Foto: Arxiu Blanesaldia

Foto: Arxiu Blanesaldia

Enguany, a banda de les puntaires que pertanyen a col·lectius de Blanes, la trobada també va aplegar participants arribades des de les següents poblacions: Palafolls, Malgrat, Lloret, Sant Hilari, Premià, Sant Vicenç de Montalt, Barcelona, Arenys de Mar i Canet.

La major part pertanyen a associacions i entitats que es dediquen a fer puntes als seus respectius casals i locals socials.

A banda de les participants, la trobada va aplegar un gran nombre de públic que, atret per aquest mil·lenari art, guaitava en viu i en directe com es fan les puntes de coixí i altres peces que sorgeixen de l’anar i venir dels boixets.