Ordre del dia del ple d’octubre de l’Ajuntament de Blanes

El ple d’octubre de l’Ajuntament de Blanes es farà el proper dilluns dia 25 a partir de les 20 hores, a la segona planta de la Casa del Poble. Aquesta és la relació de temes a tractar:

I Part resolutiva

Propostes de Secretaria

1.-  Aprovació de l’acta de la sessió anterior corresponent al dia 27 de setembre de 2010.

2.-  Donar compte de resolucions judicials.

3.-  Donar compte de l’escrit de data 19 d’octubre de 2010 presentat pel Sr. Fernando Gómez López, regidor no adscrit a cap grup municipal.

 Propostes d’acord de la Comissió Informativa d’Urbanisme i Obra Pública

4.- Nomenament dels membres del comitè d’avaluació i seguiment del projecte d’intervenció integral en l’àrea urbana d’atenció especial S’Auguer–Sa Massaneda .

5.- Al·legacions en relació a l’acte de fitació de la delimitació provisional del domini públic marítim terrestre entre les fites M-1 i M-11 de la platja de S’Abanell, realitzada el dia 14 d’octubre de 2010

Propostes d’acord de la Comissió Informativa d’Hisenda i Patrimoni

6.- Aprovació provisional de la imposició i ordenació de tributs i altres ingressos de dret públic per a la seva entrada en vigor l’1 de gener de 2011 i altres acords complementaris.

 

Propostes d’acord de la Comissió Informativa General Decisòria

7.- Aprovació inicial de la modificació dels Estatuts del Consorci Portal Costa Brava – Illa de Blanes.

8.- Designar el responsable tècnic del control del servei de gestió de residus, neteja viària i de platges i declarar la seva compatibilitat .

9.- Ratificar el decret núm. 201001999 relatiu a la cessió de terrenys a la Generalitat de Catalunya per a la construcció d’un centre d’educació infantil i primària (CEIP Sa Forcanera).

 

II Part de Control

10.- Proposta d’acord que presenta el grup municipal d’EUiA-ICV per tal de recuperar per a Blanes la celebració del MEDITERRANEAN INTERNATIONAL CUP (MIC), mundialet de futbol base femení i masculí.

11.- Proposta d’acord que presenta el grup municipal EUiA-ICV per a la celebració d’un acte públic d’atorgament de les partides del 0’7% i perquè es ratifiqui en el Ple municipal.

12.-  Precs i preguntes.