Actes a Blanes els dies 22 i 24 d’octubre

Divendres 22 d’octubre

 § A les 22 hores, al Teatre de Blanes, ubicat al carrer Ample, núm. 26, «Las Reinas del Matute», a càrrec de Las Migas. 

Las Migas presenten el seu primer disc “Reinas del matute”. Amb la palafrugellenca Sílvia Pérez Cruz com a cantant, aquest quartet té un so molt personal partint del flamenc. 

Las Migas fan un flamenc amb base tradicional i amb un segell femení colorejat d’altres músiques. El seu disc, produït per Refree, i amb un repertori que beu de fonts pròpies, de la poesia de Lorca i Alberti, i de la copla de Carlos Cano i nous artistes gatinas. Aquesta gravació ha comptat amb les col•laboracions especials de Javier Colina i Raúl Rodríguez. El presenten en directe reforçat per la percussió de Carlos Cortés i el contrabaix de Bori Albero.

Interprets: Sílvia Pérez (veu i cajón), Isabelle Laudenbach (guitarra), Marta Robles (guitarra), Lisa Bause (violí i acordió), Carlos Cortés (cajón i altres percussions) i Paco Weht (contrabaix).


Diumenge 24 d’octubre 

§ A les 12 hores, al passeig de mar (banc dels músics), audició de sardanes, a càrrec de La Cobla Empordanesa, organitzat per l’Agrupació Sardanista de Blanes. 

 

§ A les 19 hores, a l’auditori del Centre Catòlic de Blanes (carrer de Roig i Jalpí, núm. 16), Concert Cicle de Tardor, a 
càrrec d’Eusebio Sáez (trombó) i Ivent Frontera (piano), organitzat per Joventuts Musicals de Blanes.

 

Exposicions i Altres


Fins al 25 d’octubre

A la Biblioteca Comarcal de Blanes, ubicada al Pg. de Catalunya, 2 Exposició: “Tinc un llop a la tauleta de nit”, a càrrec de la Direcció General de Cooperació Cultural-Tantàgora. Horari: De dilluns a divendres, de 10 a 13 i de 16 a 20.30 hores.

 

Fins al 23 d’octubre

Torneig Internacional de la Lyonaise Vila de Blanes, organitzat per Viatges Hispalia, S.A. Lloc: Al costat del camp de futbol Blanes. Horari: de 9.30 a 12 hores i de 15 a 20 hores.

 

Del 22 d’octubre a l’1 de novembre

Mostra de manualitats de l’Av. de La Plantera. Lloc: Sala Municipal d’Exposicions M. Luisa García-Tornel. Horari: De dilluns a divendres, de 17.30 a 20.30 hores Dissabtes d’11 a 13 hores i de 17.30 a 20.30 hores. Diumenges i festius, d’11 a 13 hores.