Guillem Pujol revalida el seu títol de Campió de Catalunya i Espanya d’aigües obertes

Guillem Pujol

Guillem Pujol

El nedador blanenc Guillem Pujol Belmonte, que té fitxa federativa amb el Club Natació Lloret, ha revalidat durant el passat cap de setmana el seu títol de Campió de Catalunya i Espanya.

Per tant, ha confirmat per tant la seva condició de favorit de cara a les properes competicions europees que li esperen el proper mes de juliol, en menys d’un mes.

El nedador de Blanes ja va ser el primer al IV Campionat d’Espanya de llarga distància que es va disputar el passat 16 de febrer, fent la millor marca nacional, i ara ha estat al Campionat de Catalunya i Espanya d’aigües obertes.

La competició, que va tenir lloc al Port de Barcelona el diumenge 16 de juny, també la va cobrir Guillem Pujol amb la millor marca, ja que va fer la prova de 5.000 metres amb un temps d’1:00.06.

Ara Guillem Pujol segueix preparant-se de cara a les dues competicions europees que li esperen de cara al proper mes de juliol havent de comptar amb un handicap afegit, ja que es disputaran amb només cinc dies de diferència.

La primera cita que li espera al nedador blanenc serà del 14 al 19 de juliol, als Campionats d’Europa de la Joventut (FOJE) que es disputaran a la localitat holandesa d’Utrecht. Després, serà del 26 al 18 de juliol quan participarà al Campionat Europeu d’aigües obertes que s’emplaça a Kocaeli, Turquia.