Escola de vela aquest estiu a Malgrat

malgrat_platjaMalgrat de Mar tindrà escola de vela aquest estiu a la platja de la Conca. L’Ajuntament ha adjudicat el servei a l’empresa Fun Spot Center S.L., que oferirà les activitats de catamarà, windsurf, caiac de mar, bodyboard, tallers, jocs i gimcanes, a més de casal d’estiu per a la mainada.

El regidor d’Obra Pública, Serveis i Platges, Joan Mercader, ha explicat que l’any passat es va començar a oferir el servei d’activitats aquàtiques a la platja de l’Astillero i aquest any complementem i consolidem l’oferta d’esport nàutic amb l’escola de vela a la platja de la Conca. «Amb aquesta concessió, que s’ha fet per a un any amb una pròrroga de fins a 11 anys, es vol ampliar els serveis que s’ofereixen als veïns i al turisme a la nostra platja durant l’estiu», ha afegit.

Per altra part, l’Ajuntament també ha adjudicat, per cinc anys, la concessió per a l’explotació d’una guingueta de begudes i gelats a la Platja de Malgrat Centre. També s’han adjudicat dues zones de gandules i para-sols: una a Malgrat Centre i l’altra, a l’Astillero. El consistori treballa per adjudicar 4 bars a les platges: 3 a l’Astillero i 1 a la Conca.