Els alumnes d’Assesform van recollir una tona d’aliments per a Càritas de Tordera

caritas_torderaEls alumnes en situació d’atur del curs de Gestió de vendes i màrqueting del centre Assesform Assessors de Tordera van recollir una tona d’aliments durant la passada diada de Sant Jordi. Amb la venda de la rosa solidària van aconseguir arribar a aquesta quantitat de productes que divendres passat van entregar a la seu de Càritas de Tordera.

Els alumnes de la citada escola van assolir els objectius que es van marcar al començament de la jornada amb la campanya Sant Jordi contra el Drac de la Fam.

Durant la diada de Sant Jordi van aconseguir vendre més de 350 roses repartides en tres punts de venda: davant del centre on aquests aturats estudien tècniques de venda, a la plaça de l’església i davant de La Farinera. Els alumnes volen agrair públicament la col·laboració i les constants mostres de solidaritat que van rebre de la gent de Tordera al llarg d’aquest dia tan assenyalat, així como el suport rebut per part de les institucions i empreses que van participar del projecte.

En l’acte de lliurament d’aliments també hi va assistir el Mossèn, Sr. Rafael Felipe; la Directora del Centre Assesform Assessors, la Sra. Maria Jesús Silva i una amplia representació dels alumnes organitzadors.