Intercamvi de llibres de segona ma a Pineda de Mar

Persones participants en aquesta activitat

Persones participants en aquesta activitat

Molts llibres es van intercanviar a Pineda de Mar durant l’activitat anomenada ‘Els llibres al carrer’, que s’ha fet per primer cop. El passat dissabte es va fer la fira d’intercanvi de llibres de segona mà a les dependències de l’antiga biblioteca de la Pl. de Les Mèlies.

Al llarg de tot el dia es van poder veure els llibres exposats que en les setmanes prèvies havien dut els particulars als punts de recollida que hi havia a les biblioteques, casals d’avis, Can Comas i als centres educatius municipals.

Tota la gent que va participar de l’activitat en feia una bona valoració i explicava quins llibres s’emportava cap a casa. La regidora de Cultura i Ciutadania, Sònia Moraleda, n’ha fet una valoració molt positiva, sobretot per l’afluència de persones durant tot el dia. Moraleda ha dit que s’ha volgut «fer tornar els llibres a l’antiga biblioteca Serra i Moret de la Plaça de les Mèlies».

La gent podia portar un llibre i se n’emportava un altre. També es podien compar al preu simbòlic d’1 euro. Aquesta acció estava inclosa dins del Pla d’Acció pel Civisme, promogut per l’Ajuntament de Pineda.

Texti foto: Radio Pineda