Sessió dedicada als botiguers de Malgrat perquè millorin les seves estratègies de venda

Josep Pey

Josep Pey

Un grup de botiguers de Malgrat de Mar van participar el passat dimarts a la sessió informativa organitzada per la regidoria de Promoció Econòmica, que porta per títol «Metodologies per vendre i millorar els nostres establiments i comerços». A la sessió s’ha constatat que el preu s’ha convertit en determinant a l’hora de comprar i que les necessitats dels compradors no han canviat, peró sí els seus hàbits i els seus valors.

Durant la sessió s’han posat sobre la taula diversos aspectes clau i decisius per a millorar un comerç com la importància de la singularitat per diferenciar-se de la resta de competidors i la imaginació per botiguers_malgrat2combatre l’actual crisi econòmica. «Si teniu gent treballant a la botiga que és maleducada, ja la podeu acomiadar», ha recomanat el conferenciant Josep Pey de la consultora System Institut S.L. que ofereix la sessió de treball.

Els ha recordat que la compra és sempre «emocional» i que les emocions han de ser sempre positives. També ha parlat de la importància del preu en el context actual, fent referència a la desaparició del sector de productes de cost mig: «només es manté el low cost i els productes de luxe. La compra en aquest moment s’ha tornat molt més intel·ligent», ha dit Pey, que també ha fet molta referència a que el comprador passa temps comparant preus abans de decidir-se a comprar i ha destacat, en aquest punt, la importància d’Internet.