L’Ajuntament de Pineda de Mar potencia la policia de proximitat als barris

Foto: Ajuntament de Pineda

Foto: Ajuntament de Pineda

L’Ajuntament de Pineda potencia la policia de barri amb nous agents de la plantilla que ara estaran a peu de carrer i amb una atencio mes proxima a la ciutadania, a diverses dependencies municipals, als barris. Dos nous agents de la plantilla de la policia pocal s’incorporen a l’equip de policia de proximitat, que ara esta format per set agents.

Treballen en horari de mati i tarda, de dilluns a divendres, realitzant patrullatge a peu pels sis sectors en que s’ha dividit la poblacio. Aquests sectors son Poblenou, zona Centre, el Carme, les Creus i urbanitzacions i el front maritim de Pineda.

La policia local vol oferir aixi, un tracte personalitzat i proxim a la ciutadania ja que els agents de barri visitaran de forma periodica les escoles, comercos i entitats. La policia de barri tambe vetllara per la seguretat, l’espai public i el civisme. L’alcalde de Pineda, Xavier Amor, ha dit que l’objectiu es guanyar en proximitat.

A mes, els ciutadans podran demanar una entrevista personal amb el seu policia de barri, a les dependencies municipals mes proximes. A Poblenou, al centre Innova. A la zona centre, a Can Comas. Al Carme, a la Biblioteca Serra i Moret. A les Creus i urbanitzacions, a la masia Mas Rafart i per als veins del sector de Can Pelai i Diagonal, a les oficines de Radio Pineda. L’alcalde de Pineda ha dit l’objectiu principal de la policia de barri es coneixer millor el dia a dia de les persones i dels barris.

L’inspector en cap de la policia local de Pineda, Carles Santacreu, ha explicat que l’objectiu es fer mes patrullatge, sobretot a peu. En aquest sentit, ha epxlicat que mes presencia policial a la via publica «millorara la percepcio de la seguretat al conjunt de Pineda’».

Podeu contactar amb la Policia Local al telefon 937629600 i per correu electronic a l’adreca policiaproximitat@pinedademar.org