Recullen a Malgrat de Mar més de 2.000 quilos de roba usada en 15 dies

Contenidors de Roba Amiga a Malgrat de Mar

Contenidors de Roba Amiga a Malgrat de Mar

Els sis contenidors de Roba Amiga a Malgrat de Mar van recollir 2.026 quilos de peces de vestir usades el 2012. Els contenidors es van instal·lar el 13 de desembre passat i segons dades de la cooperativa Roba Amiga durant aquests dies de desembre es van superar els 2.000 quilos de roba.

Els contenidors es troben ubicats: un a la plaça de les Mines de Can Palomeres, un altra a la plaça del Camp de la Figuera, dos a l’avinguda de la Costa Brava -a davant del pàrquing i accés del parc Francesc Macià i a l’altura del carrer del Fluvià-, un altre al carrer de Lleida i un altra a la plaça de Pere III.

L’Ajuntament va signar a l’octubre passat un conveni amb Càritas Malgrat de Mar i EI ADAD-L’ENCANT, SLU -la cooperativa Roba Amiga- per a la recollida de roba usada al poble.Mitjançant el conveni la cooperativa de Roba Amiga es compromet a col·laborar amb la tasca social de Càritas Malgrat de Mar al poble, proveïnt per poder satisfer la demanda necessària de roba de segona mà. A més, Roba Amiga es farà càrrec de l’excedent de roba que pugui tenir Càritas Malgrat de Mar, fent recollides periòdiques.

Roba Amiga és una cooperativa d’entitats que comparteixen l’objectiu d’enfortir l’acció social i afavorir la inserció laboral de les persones en situació de vulnerabilitat, mitjançant la gestió i el reciclatge del residu tèxtil a Catalunya.