L´Ajuntament de Palafolls presenta els aplicatius per a smartphone «Palafollejant» i «Ràdio Palafolls»

L’aplicació de “Palafollejant” ha estat desenvolupada per Manuel Díaz de l´EUPMT i la de Ràdio Palafolls per Sergi Rojas i ambdues sota la tutorització de l´Àrea de Noves Tecnologies de l´Ajuntament de Palafolls.

Demà dimecres 30 de gener ambdós projectes es presentaran oficialment al Tecnocampus de Mataró i a partir d’avui ja es poden descarregar gratuïtament a través del Google Marquet per a la seva consulta. El propòsit d’ambues aplicacions és facilitar l’accés a la informació del municipi.

Palafollejant és una aplicació per a dispositius mòbils on es pot realitzar la consulta àgil de l’actualitat i la informació del municipi a través d’accessos directes que enllacen amb la informació web del municipi. Així el resident o el visitant podrà consultar des de l’agenda d’activitats mensual del municipi a conèixer el patrimoni del poble o accedir a les dades de contactes dels comerços, restaurants, cases rurals, etc.

Pel que fa a l’aplicació per a mòbil de Ràdio Palafolls permetrà als seus usuaris escoltar la programació musical i informativa emesa les 24 h per l’emissora municipal.