El nou enllumenat del camp de futbol de Santa Susanna reduirà la factura elèctrica fins el 70%

Ajuntament de Sant Susanna

El camp municipal de futbol de Santa Susanna disposa d’un nou enllumenat que el fa econòmicament més sostenible gràcies a un sistema de telegestió que regula la potència lumínica i, per tant, el seu consum.

Amb TELEGRAM rebràs al teu mòbil les nostres notícies a l’instant. Clica aquí i segueix-nos:  t.me/blanesaldia

Els 32 punts de llum que hi ha permeten consumir menys energia sense perdre qualitat lumínica. Es calcula que el nou sistema comportarà a l’Ajuntament reduir el consum elèctric entre un 60 i un 70%, i per tant, la factura de la llum.

A partir d’ara, la potència de cada projector del camp de futbol passa dels 2.000 watts als 750 watts, com a màxim. Aquest factor ja fa reduir el consum elèctric. Si, a més, es regula la potència en funció de les necessitats de cada moment, el consum encara es reduirà més.

Això s’aconsegueix mitjançant un controlador programable connectat a internet que permet assignar la quantitat de llum en funció de l’activitat esportiva que s’hi estigui duent a terme. Per exemple, durant els entrenaments es podrà programar un 70% d’il·luminació, mentre que en els partits en serà del 100%.

Tot plegat, contribuirà a un menor consum elèctric i a una reducció de la despesa econòmica. Aquesta acció forma part del projecte de l’Ajuntament de treballar per la sostenibilitat del municipi d’acord amb els objectius de desenvolupament sostenible de les Nacions Unides.

Ara pots rebre per WHASTAPP les nostres notícies. Clica en aquest enllaç , després a ‘Seguir’ y activa les notificacions