Tordera compra al Bisbat de Girona el pavelló parroquial per 1.138.000 euros

Ajuntament de Tordera

L’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia, el provicari del Bisbat de Girona, mossèn Joaquim Giol, i el rector de la parròquia de Tordera, Mn. Salvador Juanola van signar ahir el preacord de compravenda del pavelló parroquial de Tordera.

A partir d’avui el pavelló de la plaça Concòrdia passarà a ser de titularitat municipal després que des de la seva creació fos propietat del Bisbat i de la Parròquia de Tordera.

Amb aquesta compra, que es tanca per un valor de 1.138.000 euros, Tordera amplia el seu patrimoni immoble i garanteix la continuïtat i el mantenimient de l’equipament esportiu al municipi.

L’acord de compra també recull la possibilitat, en fase d’estudi, que l’Ajuntament substitueixi la retribució d’una part del cost de l’equipament per un o diversos solars edificables al Bisbat a fi de destinar-los a la promoció social de l’habitatge.

Ajuntament de Tordera

L’acte de signatura de l’acord de compravenda es va fer a la seu del Bisbat de Girona i va comptar amb la presència del bisbe de Girona, Francesc Pardo, i amb el qui en el seu dia fou rector de la parròquia de Tordera i impulsor del pavelló parroquial a Tordera, mossèn Joan Solà.