Calella acollirà la Fira Renaixentista els dies 5 i 6 de juny

S’acotaran els recintes tant de parades com lúdics i hi haurà control d’aforament i d’accessos

Ajuntament de Calella

El cap de setmana del 5 i 6 de juny, la plaça de l’Església i la plaça de l’Ajuntament de Calella es transformaran per reviure el segle XVI i seran l’escenari on es representarà l’estil de vida propi de la Calella renaixentista. Així ho han explicat l’alcaldessa de Calella, Montserrat Candini, i la tècnica de Fires, Aida Rodés, en roda de premsa.

També estem a Telegram. Per rebre en el teu mòbil les nostres notícies l’instant clica aquí y segueix-nos:  t.me/blanesaldia

Fins a 35 expositors amb els seus productes recrearan l’ambient de les places i els mercats artesanals de l’època renaixentista a la ciutat. I al centre de Calella es reviurà l’animació del carrer amb l’espectacularitat de les cercaviles del grup musical InTrobaVeritas o l’espectacle Katapulten. A més, els petits podran participar a conta-contes i a l’espai lúdic on hi haurà una barca pirata i jocs gegants de fusta.

Una de les novetats d’enguany, ha explicat l’alcaldessa, és la gratuïtat de totes les activitats: «Tots els tallers i activitats són gratuïts, no volem que cap família renunciï a gaudir de la Fira Renaixentista». Així mateix, amb aquesta Fira també es dóna suport a les associacions i empreses locals: «Els tallers previs a la Fira Renaixentista es fan amb la col·laboració d’entitats locals. Volem fer valdre el segell artesanal fet a la nostra ciutat».

La tècnica de Fires, Aida Rodés, també ha anunciat que tant la plaça de l’Ajuntament com la plaça de l’Església seran “recintes acotats amb aforament i control d’accessos” per complir sempre amb totes les mesures de seguretat. En aquest sentit, activitats com la visita a la tradicional exposició de Margarida Flaquer, també s’adapta a la nova normalitat. Es podrà visitar l’exposició però a través dels telèfons mòbils escanejant un codi QR.

Podeu descarregar el programa complet de la Fira Renaixentista aquí.