Tordera estrena una nova instal·lació artística de la pintora local Natàlia Ruiz

Tordera disposa aquesta setmana d’una nova instal·lació artística a peu de carrer. Es tracta de les reproduccions de l’obra de l’artista local Natàlia Ruiz i que s’han instal·lat aquest matí al carrer Mes, al mur de Can Comaleras.

També estem a Telegram. Per rebre en el teu mòbil les nostres notícies l’instant clica aquí y segueix-nos:  t.me/blanesaldiaL’obra consta de set reproduccions impreses sobre forex amb paisatges florals i kokeshis (nines japoneses). Aquests quadres són una mostra de la línia estètica amb aires infantils i naïfs que l’artista reprodueix en gran part de la seva obra.

La torderenca Natàlia Ruiz ha exposat la seva obra de manera individual i col·lectiva arreu del territori català, espanyol i també en diverses ciutats d’Europa i del Japó.

Amb aquesta iniciativa i les que es preparen per als propers anys en aquest sentit, el govern municipal segueix apostant perquè la cultura formi part dels espais comuns, perquè es pugui compartir i seguir creant un patrimoni cultural propi, que formi part del paisatge urbà que ens interpel·li amb naturalitat i que doni valor a iniciatives artístiques locals.

Fotos: Ajuntament de Tordera