Nou pas de vianants semaforitzat de la N-II a Santa Susanna

Ajuntament de Santa Susanna

Servirà per fer més permeable la carretera i facilitar la connexió entre el casc urbà del poble i la zona comercial i turística a aquelles persones que van a peu.

També estem a Telegram. Per rebre en el teu mòbil les nostres notícies l’instant clica aquí y segueix-nos:  t.me/blanesaldia

La carretera N-II disposa d’un nou pas de vianants que permet travessar-la amb comoditat i seguretat a l’alçada de la rotonda de la Riera. Aquesta nova instal·lació servirà per canalitzar el flux de persones que es desplacen a peu entre la zona del casc urbà i la zona comercial i turística. De fet, significa donar una mica més de permeabilitat a la carretera N-II i unir una mica més les dues zones de Santa Susanna.

Ajuntament de Santa Susanna

L’actuació, prevista en l’Estudi de Mobilitat de Santa Susanna, s’afegeix a les darreres obres de millora de la xarxa de vianants del pas soterrani del nucli urbà i del pas soterrani del Sector del Torrentó de Can Gelat les quals tenen la finalitat de millorar i afavorir la mobilitat a peu segura.

El cost de les obres ha estat de 110.000 euros.