La Fundació El Molí d’en Puigvert farà la neteja dels parcs i jardins de Malgrat de Mar

Ajuntament de Malgrat de Mar

La Junta de Govern Local va aprovar ahir al migdia la contractació de l’empresa Fundació Privada El Molí d’en Puigvert per fer el servei de neteja de parcs i jardins aquest any i el pròxim.

També estem a Telegram. Per rebre en el teu mòbil les nostres notícies l’instant clica aquí y segueix-nos:  t.me/blanesaldia

La contractació del servei a la fundació és fins al 2022 i el cost del servei durant aquest temps és de 70.180 euros. La Fundació El Molí d’en Puigvert és una entitat privada, d’iniciativa social i sense ànim de lucre, orientada a la inserció laboral i social de persones amb transtorns de salut mental. La seva seu es troba a Palafolls.

Altres acords

La Junta de Govern Local també va tirar endavant adjudicar el contracte de l’enllumenat ornamental de Nadal d’enguany i l’any vinent a l’empresa Ximenez Catalunya S.L. per un import de 61.997,98 euros els dos anys -30.998,99 euros cada any.

A més, es van aprovar els expedients i els places de clàusules administratives per a les licitacions de les concessions del bar-cafeteria del Camp Municipal d’Esports i del Parc de Can Campassol durant 2 anys prorrogables.