Donació de Pineda de Mar de 1.000 mascaretes i 500 gorros a l’Hospital Parc Taulí de Sabadell

Hospital Parc Taulí de Sabadell

L’Ajuntament de Pineda de Mar té previst fer demà dijous una entrega de material de protecció sanitari a l’Hospital Parc Taulí de Sabadell fruit d’una crida que el mateix centre va fer en els darrers dies.

Es tracta d’un total de 1000 mascaretes i 500 gorros que han confeccionat persones voluntàries de Pineda en els seus domicilis. L’associació pinedenca El Caliu del Cor va entregar uns kits a les persones voluntàries que les han cosit amb tot el material que van cedir les empreses de Pineda Faicom Packaging, Jovi Tèxtil, Puntielàstic i Promise (Sant Pol de Mar) i Generos de Punt Ponent SL (Malgrat de Mar). També hi han col·laborat Valentín Lemus i MRW de Pineda, que s’encarrega del repartiment i recollida de tot el material.

Aquest material s’utilitza per abastir personal treballador de l’ajuntament de Pineda de Mar, voluntariat, personal d’emergències i sanitaris. L’entrega a l’Hospital Parc Taulí s’afegeix a la s’ha fet a Mossos d’Esquadra de Pineda de Mar i d’Arenys de Mar i al CAP de Pineda.

Les 110 persones voluntàries continuen confeccionant aquests equips de protecció i l’Ajuntament de Pineda de Mar es torna a posar a disposició de l’Hospital de Calella per abastir-lo d’aquests materials.