Col·laboració entre una empresa de Malgrat i l’Ajuntament per fer 500 màscares protectores

Ajuntament de Malgrat de Mar

Una iniciativa conjunta entre una empresa local i l’Ajuntament permetrà aconseguir 500 màscares de protecció per al personal dels serveis essencials que treballen cada dia a primera línia de l’emergència sanitària provocada per la pandèmia del coronavirus.

L’empresa malgratenca Talleres Metalux es va posar en contacte amb l’Ajuntament per dur a terme la iniciativa de fabricar màscares protectores per al personal dels serveis essencials en aquesta emergència sanitària. L’Ajuntament ha proporcionat el plàstic necessari per fer les màscares de protecció.

En total es faran 500 màscares que es repartiran al CAP, Policia Local, Serveis Socials, residències de la tercera edat i comerços d’alimentació, farmàcies i veterinaris, entre altres. Els primers que ja disposen d’aquestes màscares són els treballadors del CAP que ahir a la tarda les van rebre. Avui les tindran les residències i ens els pròxims dies, la resta de serveis essencials. Agents de la Policia Local les reparteixen als serveis essencials.

L’alcalde, Joan Mercader, ha manifestat que «vull agrair la iniciativa solidària i des de l’Ajuntament estem encantats de treballar colze a colze amb aquesta empresa amb l’objectiu de donar material de seguretat a totes les persones que estan treballant dia a dia en el nostre municipi. L’Ajuntament sempre estarà al costat de qualsevol empresa o entitat que tingui iniciatives com aquesta i volem agrair l’esforç de totes les persones que ho fan de forma voluntària».