Canvis en l’equip de govern de l’Ajuntament de Pineda

Xavier Amor

L’alcalde de Pineda de Mar, Xavier Amor, ha anunciat aquest matí que Javier Cobo és el nou regidor del govern municipal i serà responsable de Platges, Parcs i Jardins. Javier Cobo pendrà possessió del càrrec en el pròxim ple, després de la renúncia per jubilació del fins ara regidor Pere Clarabuch. El govern pinedenc portarà a aprovació els canvis en el cartipàs municipal en el pròxim ple municipal dijous 29 de novembre.

Xavier Amor, ha presentat en roda de premsa els canvis en el cartipàs municipal que afecten, principalment, a l’Àrea Territorial del govern socialista pinedenc que ara coordinarà el regidor Jordi Masnou. Un altre dels canvis destacats és que el primer tinent d’alcalde, Santiago Macip també serà regidor de Seguretat Pública i Mobilitat.

Ajuntament de Pineda de Mar

L’alcalde de Pineda ha manifestat que els canvis en el cartipàs responen a la voluntat de donar un nou impuls al govern municipal fins al final de la legislatura. En especial, ha dit Xavier Amor, per reforçar les àrees relacionades amb l’espai públic i l’activitat econòmica i principalment tots els projectes que impulsa el govern local per potenciar la façana marítima, passeig i platja de Pineda.

El cartipàs municipal manté l’estructura de quatre grans àrees: Presidència, Qualitat de Vida, Territorial i Economia Local. La majoria de regidors i regidores mantenen també les responsabilitats que ténen des del principi de la legislatura, però amb canvis puntuals en algunes de les seves responsabilitats en el govern pinedenc.

Text: Radio Pineda