L’Ajuntament de Malgrat posa en marxa l’Escola de Salut per a la Gent Gran

La regidoria de Gent Gran de Malgrat de Mar engega aquest mes de gener el projecte de l’Escola de Salut per a la Gent Gran de la mà de la metgessa de família i musicoterapeuta Maria Rosa Gutiérrez. L’Escola de Salut ofereix fitness, taller de la memòria i musicoteràpia. Les inscripcions s’obren el pròxim dilluns.

L’Escola de Salut de la Gent Gran ofereix activitats que es poden desenvolupar de manera regular i continua, alhora que suposen per als usuaris la socialització i la millora de la seva qualitat de vida. El projecte neix de l’aposta de la regidoria per una vellesa activa i dinàmica.

Els objectius de l’Escola de Salut de la Gent Gran són d’una banda donar resposta a l’aïllament de la gent gran, així com oferir activitats que millorin el seu estat de salut física i emocional, i alhora proporcionar un espai on les persones grans puguin aportar i compartir coneixements i experiències de vida.

Les activitats s’iniciaran el 20 de gener i s’allargaran fins a final del mes de juny. Els dimarts es realitzarà el taller Activa’t (fitness) al Pavelló Germans Margall, els dimecres es realitzarà el Taller de Memòria al Centre Cívic i els dijous, el Taller de Musicoteràpia al Centre Cultural. L’horari de tots els cursos serà de 11 h a 12.30 h.

El termini d’inscripcions s’obrirà el pròxim dilluns 13 de gener i s’allargarà fins el divendres 17. El tràmit d’inscripció s’ha de fer a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà (OAC) de l’Ajuntament de dilluns a divendres de 9 h a 14 h.