Comencen les obres de reforma del Passeig Marítim de Malgrat de Mar

Imatge virtual del Passeig Marítim després de les obres

L’empresa Rogasa Construcciones y Contratas SA va iniciar ahir els treballs de reforma del Passeig Marítim de Malgrat de Mar. S’ha començat a treure i tallar arbres i a col·locar tanques i senyalització de l’obra.

L’alcaldessa, Carme Ponsa, i el gerent de Rogasa, Alberto Martín, van signar ahir el contracte de l’obra, que té un cost de gairebé 6.8 milions d’euros. La previsió és que la primera fase de les obres, que inclou el tram de passeig entre la plaça de l’Àncora i l’avinguda de Països Catalans, estigui acabada a final del mes de maig.

Alberto Martín i Carme Ponsa

La primera fase de les obres, que inclou el tram de passeig entre la plaça de l’Àncora i l’avinguda de Països Catalans s’executarà en 140 dies, i  la segona fase, es reprendrà després de la temporada turística de l’any vinent, el 21 d’octubre de 2019, i s’allargarà 150 dies.

Durant aquests pròxim dies, es portaran a terme també prospeccions per localitzar serveis i començaran les demolicions de les jardineres actuals del passeig. 

Inicialment, es deixarà un pas per a vianants d’uns 3 metres entre la línia de les edificacions i la zona de les obres.

La Policia Local ha informat que la posada en marxa de les obres suposa la probibició de circular pel Passeig Marítim entre la plaça de l’Àncora i l’avinguda dels Països Catalans, així com que restarà prohibit l’estacionament als carrers de Balmes i Manuel de Falla, entre el Passeig i l’avinguda Barcelona. Durant les obres aquests dos carrers, en aquest tram, tindran doble sentit de circulació per a veïns i veïnes i vehicles que realitzin serveis de càrrega i descàrrega.