Palafolls elimina els estacionaments quinzenals a diferents carrers del municipi

Ajuntament de Palafolls

Des de fa uns mesos la Policia Local de Palafolls està realitzant estudis de diferents carrers del municipi en els que s’està eliminant l’estacionament per quinzenes.  Ja hi ha alguns carrers en els que només s’estaciona en una de les dues bandes.

Els últims carrers en els que s’ha aplicat aquesta mesura són els carrers Ramon i Cajal i Montserrat, tots dos a Sta. Maria. Amb aquesta actuació, segons el cos local de seguretat, s’han guanyat 8 places d’estacionament.

La Policia valora sempre que la transformació afavoreixi el nombre d’estacionaments, ja que es prioritza deixar operatiu el costat amb més places per aparcar.

Aquesta prova pilot va començar abans de l’estiu en diferents carrers del nostre poble amb la voluntat de procurar més estacionament, sobretot en aquelles zones on hi ha més problemes. Com és el cas de Sta. Maria, on a banda d’aquests dos carrers, també ja fa mesos que s’ha eliminat l’estacionament quinzenal al carrer Montagut, on es van guanyar 7 places.

A Sant Lluís s’ha fet aquesta eliminació al carrer Sant Joan, amb 5 places guanyades i al centre al camí de Can Baltasar, amb 10 places guanyades per estacionar.

Aquesta prova es continuarà fent a d’altres vies del nostre municipi, segons les estimacions i estudis de la Policia Local de Palafolls.