Un rocòdrom, un concert de Guillem Roma i La Principal de la Bisbal, plats forts de la Festa Major de Palafolls

Aquest proper divendres començarà una nova Festa Major a Palafolls. Ho farà amb el pregó del proper dia 7 de setembre que, de nou, es planteja com una activitat participativa i molt local.

Com ja és tradició el pregó reinventarà una coneguda obra del teatre musical, però adaptada al municipi, la seva realitat i interpretada per veïns i amb música en directe. Enguany el musical que obrirà la Festa Major será Priscilla, reina de les rentadores.

Les principals novetats enguany són un concert de Guillem Roma que servirà per inaugurar oficialment el nou Parc de Les Rentadores i un rocòdrom que s’instal·larà un matí al mateix parc.

 Guillem Roma és un dels artistes emergents del panorama català que ja ha visitat el nostre municipi en altres ocasions i que serà l’encarregat d’inaugurar el nou parc de Les Rentadores el diumenge 9 de setembre al vespre.

L’endemà dilluns al matí, al mateix parc, els més petits podran passar-ho bé amb dues activitats d’escalada, ja que s’instal·larà un rocòdrom i un gran pal. Serà una activitat gratuïta que es farà durant tot el matí.

La festa manté les activitats habituals com els Sopars a la Fresca (del 8 al 10 de setembre), el correfoc dels diables, els castellers o les Barraquetes infantils. L’Alter Festa enguany augmenta la seva oferta i tindrà una nit més de música jove. De fet el mateix dia del pregó ja hi haurà barraques a Palafolls amb sessió de DJs. La resta de dies actuaran grups com KOP, Punks & Company o Banda Biruji entre d’altres.

Enguany tornarà La Principal de la Bisbal, que gran part del segle passat va ser l’orquestra de referència al municipi a cada festa major.

La Festa acabarà el dia 11 amb la tradicional hissada de la sentera al Castell de Palafolls, que anirà acompanyada de sardanes amb la Cobla Palafolls i pels Castellers de l’Alt Maresme.

Programa de la Festa Major de Palafolls: Cliqueu aquí