Palafolls acollirà el dissabte dos concerts gratuits d’alt nivell

Els membres del grup Nakany Kanté

L’Obra Social ”la Caixa” impulsa per vuitè any consecutiu el programa Diversons – Música per a la integració, un projecte que té l’objectiu de fomentar el intercanvi entre les diferents cultures i tradicions que conviuen al nostre país, facilitant la seva integració a través de la música.

En col·laboració amb l’Ajuntament de Palafolls, Diversons puja als escenaris a formacions musicals de diferents països que interpreten música d’arrel i d’inspiració tradicional dels seus respectius països.

El grup Gafieira Miúda

Nakany Kanté, a ritme d’afro-fusió, i Gafieira Miúda a ritme de samba, oferiran dos concerts de manera gratuïta a la Plaça del Poppi, el proper dissabte 21 de juliol a les 21:00h i 23:30h, respectivament.

A més, aquest mateix dia, entre concert i concert, l’entitat Palafolls Solidari proposa gaudir d’una botifarrada solidària a la mateixa Plaça de Poppi a les 22.30 h, aproximadament, els beneficis íntegres de la qual es destinaran a la financiació dels projectes de desenvolupaments duts a terme a San Isidro, Nicaragua, poble agermanat amb Palafolls. Quatre euros solidaris que inclouen botifarra, pa amb tomàquet i beguda i els tiquets de la qual ja es poden adquirir a partir del 5 de juliol a El Cafè de Palafolls [c/ Francesc Macià, 1].

Tot plegat permetrà donar forma a un concert de programació diferent l’objectiu del qual és divulgar els valors de la integració i la diversitat ciutadana a partir del fet cultural musical.