Surt el primer número de la publicación municipal «Calellaésmés»

La publicación tindrà periodicitat trimestral

Calella ja té butlletí municipal en versió paper. Ahir dilluns es va començar a distribuir per la ciutat el primer número del Calellaésmés, una publicació d’informació municipal gestionada directament des de la regidoria de Comunicació de l’Ajuntament de Calella.

La regidora adjunta a alcaldia i responsable de noves tecnologies i comunicació, Lorena Sánchez, explica  que «des de l’equip de Govern pensàvem que pel que fa a la comunicació, malgrat els esforços que estem fent al Facebook i el Twitter, hi ha molta gent que no hi accedeix a Internet. Per tant, hi havia un buit que s’ha de cobrir, i fer arribar a la gent la feina que es fa i es farà des del consistori i tota aquella informació que sigui del seu interès».

El Calellaésmés apareix en format de diari a color i gràcies al patrocini de diversos comerciants locals la publicació no representa cap cost per les arques públiques. El disseny i maquetació és a càrrec de Carme Guri.

Calellaésmés tindrà una periodicitat trimestral i una tirada de 8.000 exemplars que es distribuiran de forma gratuïta. Ahir dilluns 11 de juny es va començar la distribució. Una data que no ha estat escollida en va, tal i com comenta Lorena Sánchez: «Ahir mateix vam començar ja a fer la distribució, ahir va fer un any que vam entrar a l’Ajuntament, no ha estat a l’atzar la data, volíem que sortís ahir per seu significat i per fer un resum de l’any, tot i que evidentment hi ha les últimes notícies … la distribució es fa porta a porta i també estarà als llocs estratègics com ara a l’Ajuntament, a la Biblioteca o l’Ajuntament Vell».

El nou butlletí també reserva una part del seu espai a les diferents forces polítiques amb representació municipal per tal que puguin expressar la seva opinió.

 

Text: Emili Pacheco – RadioCalella.cat