El proper dilluns començarà el reasfaltat de diversos carrers de Malgrat de Mar

Carrer Zenòbia Camprubí

L’Ajuntament de Malgrat de Mar informa que els treballs de la campanya de reasfaltat de carrers del municipi començarà el proper dilluns 11de desembre. Les obres s’iniciaran a l’avinguda de Tarragona i s’allargaran fins el 22 de desembre, si no es produeix cap variació per causes meteorològiques.

El reasfaltat de carrers de la zona industrial de Can Patalina es farà en cap de setmana. Els treballs tenen un cost de poc més de 293.000 euros i els portarà a terme l’empresa AMSA.

La campanya inclou el reasfaltat dels següents carrers: avinguda Tarragona, Pintor Fortuny, Roger de Flor, avinguda de Barcelona, avinguda de Montserrat, Zenòbia Camprubí, Cadí/Camí del Fondo, Miralles, Arenys, Estany, Verneda, Santa Susanna, Antoni Gaudí, Pompeu Fabra, Josep Caralt, Passatge Enric Granados, Caracas, Camí del Pla, Girona, Escoles i Passada. En total s’asfaltaran 34.262,3 metres quadrats.

La previsió de treball per a la setmana vinent és la següent:

-dilluns 11 de desembre: avinguda Tarragona
-dimarts 12 de desembre: carrers Pintor Fortuny, Roger de Flor i avinguda de Barcelona
-dimecres 13 de desembre: avinguda de Montserrat
-dijous 14 de desembre: carrer Zenòbia Camprubí
-divendres 15 de desembre: carrers Cadí/Camí Fondo i Miralles
-dissabte 16 de desembre. Arenys, Estany, Verneda i Santa Susanna

La resta de carrers s’asfaltaran durant la setmana del 18 al 22 de desembre. Tot i que la regidora d’Urbanisme i Obra Pública, Mireia Castellà (JXM), ha detallat que els carrers Escoles i Passada s’asfaltaran al mes de gener. En el cas del carrer de les Escoles, ha puntualitzat que les tasques de reasfaltat es portaran a terme en cap de setmana per no entorpir el ritme de l’escola Mare de Déu de Montserrat.