El nou tanatori de Pineda de Mar compta amb quatre sales de vetlla

Aquest dimecres 26 d’abril s’ha inaugurat el nou tanatori de Pineda de Mar amb una Jornada de Portes Obertes a la instal·lació, ubicada a la plaça de Can Bepa, al costat del cementiri.

L’alcalde, Xavier Amor, juntament amb altres membres del Consistori i el president del Consell d’Administració de Cabré Junqueras, S.A., Josep Maria Cabré i Masjuan, han visitat el nou equipament, que entrarà en funcionament demà dijous.

Pineda es dota així per primer cop d’un tanatori propi, que compta amb 4 sales de vetlla, oficines d’atenció al públic, expositor de flors, sala de cerimònies, làpides i altres serveis funeraris, pàrquing públic gratuït i un pàrquing soterrani amb 35 places.

Cabré Junqueras S. A. ha estat l’empresa constructora d’aquesta instal·lació i s’ha encarregat de la urbanització de la zona viària del voltant. Aquesta empresa serà també l’encarregada de la gestió integral del servei. D’altra banda i com a millora del contracte, Cabré Junqueras S. A. ha construït al cementiri municipal 400 nínxols i 500 columbaris.

Fotos: Ajuntament de Pineda de Mar